آیین بزرگداشت هفته پژوهش همراه با برپایی نمایشگاه و نشست های علمی تخصصی در دانشکده هدی از سوی معاونت آموزش و پژوهش

معاون آموزش و پژوهش دانشکده هدی در گفتگو با واحد روابط عمومی، با اشاره به برگزاری نمایشگاه به مناسبت هفته پژوهش گفت: این نمایشگاه از 23 آذر ماه در دانشکده هدی، در حال برگزاری است که به دلیل استقبال زیاد دانشجویان و طلاب، این نمایشگاه دو روز دیگر هم تمدید شد و تا دوم دی در حیاط دانشکده هدی برپاست.

خانم دکترکردنژاد افزود: در این نمایشگاه، کتب تخصصی و عمومی، نرم افزارهای علوم اسلامی، کتب کودک و نوجوان، لوازم جانبی تلفن همراه و رایانه و نوشت افزار، با تخفیفات 20 تا 80 درصد به فروش می رسد.

معاون آموزش و پژوهش دانشکده هدی از برگزاری نشست های تخصصی در دانشکده هدی خبر داد و افزود: همزمان با هفته پژوهش، نشست تخصصی “امکان سنجی اتحاد جهانی حقوق اسلام” با حضور دکتر سیدحسن وحدتی و دکتر محسن ملک افضلی، روز 21 آذرماه برگزار شد. همچنین نشست تخصصی “مدیریت غم و اندوه با رویکرد معنوی” با ارائه دکتر زینب دلیا در روز یکشنبه 24 آذرماه برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری نشست علمی با عنوان “سرقت علمی” در روز پنجشنبه 28 آذر ماه با حضور دکتر سید حسن اسلامی اردکانی، اظهار داشت: این نشست از ساعت 13 تا 14 در نمازخانه دانشکده برگزار می شود. همچنین بازدید از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور نیز از دیگر برنامه های این معاونت برای هفته پژوهش است که دانشجویان روز چهارشنبه برای بازدید به این مرکز می روند.