اعلام منابع آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو از میان خواهران طلبه در دانشکده هدی

منابع آزمون اختصاصی پذیرش طلاب و جدول رشته ها، مواد و ضرایب امتحانی از سوی معاونت آموزش و پژوهش دانشکده هدی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، براساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشکده هدی، برای سال تحصیلی 1399-1400 این دانشکده، از بین بانوان طلبه در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های «روانشناسی اسلامی مثبت گرا»، «فلسفه و کلام اسلامی»، «شیعه شناسی»، «علوم قرآن و حدیث»، «حقوق خصوصی»، «مدیریت آموزشی» و «حقوق جزا و جرم شناسی» دانشجو می پذیرد.

منابع آزمون اختصاصی پذیرش طلاب و جدول رشته‌ها، مواد و ضرایب امتحانی از سوی معاونت آموزش و پژوهش دانشکده هدی اعلام شده است و بانوان طلبه از طریق آزمون اختصاصی پذیرفته می‌شوند.

دارندگان مدرک کارشناسی دانشگاهی، با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل دروس حوزوی، مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

بر اساس این گزارش، زمان ثبت نام و برگزاری آزمون متعاقبا اعلام می‌شود.

جهت مشاهده منابع آزمون اختصاصی پذیرش طلاب و جدول رشته ها، مواد امتحانی و ضرایب این پیوند را فعال کنید.