بازدیدجمعی از دانش آموزان و اساتید مدرسه ولیعصر پاکستان از دانشکده هدی

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، جمعی از دانش آموزان و اساتید مدرسه ولیعصر پاکستان، ضمن بازدید از دانشکده هدی، با بخش های مختلف و روند تحصیل در این دانشکده آشنا شدند.

در این بازدید، مهمانان ابتدا کلیپی از دانشکده را دیده و با فعالیت های دانشکده هدی و جامعه الزهرا(س) آشنا شدند و در ادامه خانم دکتر کردنژاد، معاون آموزش و پژوهش دانشکده هدی، در سخنانی به تشریح برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشکده پرداخت.

وی گفت:‌ دانشجویان بین الملل، در ابتدای ورود، دوره آموزش زبان فارسی را به مدت شش ماه می گذرانند، سپس با کلاس های توجیهی که برای آنان برگزار می شود، براساس علایق و توانمندیشان، برای ادامه تحصیل در دانشکده، رشته تحصیلی خود را انتخاب می کنند.

معاون آموزش و پژوهش دانشکده هدی در ادامه تصریح کرد:‌ با هدف استفاده بهینه و ارتقا بخشی کیفیت آموزش، کلاس های دانشجویان بین الملل، جدا از کلاس های دانشجویان ایرانی برگزار می شود تا به دلیل تسلط کافی نداشتن به زبان فارسی، دانشجویان بین المل از روند آموزش باز نمانند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سید نصرت عباس بخاری، مبلغ بین المللی، برای بازدیدکنندگان صحبت هایی راجع به تعلیم و تربیت دینی و نیز نحوه تحصیل در ایران و مزایای آن توضیحاتی ارائه داد.

لازم به ذکر است بازدیدکنندگان ابتدا از بخش های مختلف جامعه الزهرا(س) از جمله ساختمان آموزش، کتابخانه، ورزشگاه، خوابگاه و.. بازدید کردند و حجت الاسلام والمسلمین آصف رضوی برای آنان صحبت های کارشناسان را ترجمه کردند.