بازدید دو شخصیت علمی لبنان و فلسطین از دانشکده هدی

بازدید دو شخصیت علمی لبنان و فلسطین از دانشکده هدی(وابسته به جامعه الزهرا سلام الله)

شیخ حسین غبریس (معاون علمی و فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زهرا (سلام الله علیها) در کشور لبنان، رئیس اجرایی اتحادیه جهانی علمای مقاومت اسلامی،  عضو شورای راهبردی حزب الله لبنان) و دکتر مصطفی اللداوی(پژوهشگر و نویسنده، مسئول روابط عمومی اتحادیه جهانی علمای مقاومت) از شخصیت های برجسته علمی کشور لبنان و فلسطین صبح امروز مورخ ۱۱/5/98 ضمن حضور در دانشکده هدی مورد استقبال مدیران مجموعه قرار گرفتند. در ادامه به همراه مسئولان دانشکده به دیدار ریاست محترم جامعه الزهرا (س) حجه الاسلام و المسلمین مدنی رفتند.

پس از این جلسه مهمانان ضمن بازدید از دانشکده هدی با ریاست دانشکده حجه الاسلام و المسلمین دکتر حسن انصاری و جمعی از مدیران و اساتید در سالن جلسات دانشکده نشستی را برگزار نمودند.

امضای تفاهم نامه های همکاری در زمینه های علمی پژوهشی و تبادل استاد و دانشجو از جمله محور های مورد توافق طرفین در این نشست بود.