برگزاری اردوی توجیهی کاشان، همزمان با ایام میلاد رسول اکرم(ص) ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده هدی

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، همزمان با میلاد حضرت ختمی مرتبت، دانشجویان جدیدالورود دانشکده هدی در اردوی توجیهی یک روزه کاشان شرکت کردند.

این اردو به همت مدیریت دانشجویی فرهنگی همراه با برگزاری نشست توجیهی، اهدای یادبود دانشکده (سجاده جیبی به همراه مهر)، برگزاری مسابقات مهیج، اعطای جوایز، پذیرایی میان وعده و پخش دعای امام زمان(ع) و مولودی های میلاد پیامبر(ص) بود.

در این اردو، دانشجویان ابتدا به زیارت امامزاده سلطان علی بن محمد باقر(مشهد اردهال) رفتند که در آنجا، یکی از خدام، توضیحاتی در مورد امامزاده و تاریخچه آن داد و نیز تبرکی امامزاده به همه دانشجویان اهدا شد.

سپس، دانشجویان به مکان تفریحی آبشار نیاسر رفتند و پس از اقامه نماز ظهر و عصردر امامزاده نیاسر، دانشجویان هدایای خود را دریافت کردند.

صرف ناهار در سفره خانه سنتی مظفر در شهر کاشان صورت گرفت و پس از صرف ناهار، جلسه توجیهی توسط مدیریت فرهنگی و کارشناس فرهنگی دانشکده برگزار شد.

بازدید از خانه های تاریخی طباطبایی و خانه بروجردی ها، آخرین برنامه این اردو بود.