برگزاری برنامه های متنوع در هفته پژوهش

معاون آموزش و پژوهش دانشکده هدی، در گفتگو با واحد روابط عمومی، ضمن اشاره به برنامه های این معاونت در هفته پژوهش گفت: برنامه های هفته پژوهش از 23 تا 30 آذر ماه برگزار می شود. از جمله برنامه های این هفته، برپایی نمایشگاه کتاب با تخفیفات 40 تا 50 درصدی برای دانشجویان است. در این نمایشگاه، علاوه بر فروش کتاب، نرم افزارهای علوم انسانی-اسلامی با تخفیف ویژه برای دانشجویان و پژوهشگران عرضه می شود و نصب برنامه ها در لپ تاپ توسط نماینده مرکز کامپیوتری نور انجام می شود.

سرکار خانم دکتر کردنژاد، معرفی کتب شاخص هرگروه علمی و نویسندگان آنها و ارائه پایان نامه های دفاع شده هرگروه علمی در نمایشگاه را از دبگر برنامه ها دانست.

وی تصریح کرد: از جمله برنامه های دیگر برای دانشجویان، بازدید از مرکز کامپیوتری نور است که دانشجویان مقطع کارشناسی، روز سه شنبه 26 آذر و دانشجویان کارشناسی ارشد روز چهارشنبه 27 آذر ساعت 11:30 از این مرکز بازدید می کنند.

معاون آموزش و پژوهش دانشکده هدی، برگزاری نشست تخصصی با عنوان “سرقت علمی” را از دیگر برنامه های هفته پژوهش عنوان کرد و افزود: این نشست روز پنجشنبه 28 آذر ساعت 13 با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید حسن اسلامی اردکانی، عضو هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب برای دانشجویان برگزار می شود.