برگزاری جلسه توجیهی گروه علوم قرآن و حدیث با داوطلبان بین الملل دانشکده هدی

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، داوطلبان بین الملل دانشکده هدی در جلسه توجیهی با سرفصل ها و ضوابط تحصیل در رشته علوم قرآن و حدیث این دانشکده، آشنا شدند.

در این جلسه، خانم فضل اللهی، کارشناس آموزش و پژوهش دانشکده هدی، در سخنانی ضمن اشاره به ضرورت تحصیل در رشته علوم قرآن و حدیث، گفت: با توجه به شرایط جهان امروز و وضعیت شیعیان در کشورهای مختلف، شما دانشجویان می توانید براساس نیازهای منطقه زندگی خود، یکی از رشته های موجود در دانشکده هدی را برای ادامه تحصیل برگزینید. ولی آنچه از ما مسلمانان انتظار می رود، این است که اولا با علوم قرآنی آشنا باشیم و دیگران و اطرافیان مان را هم با این علوم آشنا کنیم تا به آن اصل هدف آفرینش که عبودیت خداوند است، نزدیک شویم، همچنین توان پاسخگویی به شبهات موجود را داشته باشیم.

خانم فضل اللهی رشته های موجود در دانشکده هدی را در مقطع کارشناسی، شامل علوم قرآن و حدیث، فلسفه و عرفان اسلامی، فلسفه و حکمت اسلامی، فقه و مبانی حقوق، روانشناسی، علوم تربیتی و مشاوره برشمرد.

وی همچنین رشته های موجود در مقطع کارشناسی ارشد را مدیریت آموزشی، علوم قرآن و حدیث، فلسفه و کلام اسلامی، روانشناسی اسلامی با گرایش مثبت گرا، حقوق خصوصی، حقوق خانواده، حقوق جزا و جرم شناسی و شیعه شناسی عنوان کرد.

وی تصریح کرد:‌ در مقطع کارشناسی، دانشجویان 135 واحد درسی در این رشته را می گذرانند. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، مستلزم گذراندن 32 واحد است که 28 واحد، دروس نظری هستند که باید در کلاس درس حضور یابند و 4 واحد اختصاص به پایان نامه دارد که البته دانشجویان می توانند آن را با واحد آموزشی جایگزین کنند. در صورت صلاحدید گروه مربوطه، چند واحد جبرانی نیز برای دانشجویان ارائه می شود.

در ادامه جلسه، سرفصل های دروس رشته علوم قرآن و حدیث در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و عناوین دروس و سایر آیین نامه های آموزشی دانشکده هدی برا حضار بیان و به سوالات آنان پاسخ داده شد.

در این جلسه آقای رضوی، کارشناسی واحد بین الملل دانشکده هدی، به زبان اردو و انگلیسی مطالب را برای داوطلبان ترجمه می کردند.