برگزاری مراسم جشن 17 ربیع الاول همراه با حضور خانم دینا قرازیبایی، تازه مسلمانی از آلمان

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، مراسم میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور دانشجویان، به همت مدیریت فرهنگی دانشجویی، در نمازخانه دانشکده هدی برگزار شد.

این مراسم، با قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط خانم اعتمادی(دانشجوی دانشکده) آغاز شد و در ادامه خانم شایان ازدانشجویان دانشکده، به اجرای برنامه پرداخت.

اجرای تئاتر بی کلام با موضوع امامت امام زمان(عج) و مولودی خواندی توسط خانم راشدی، معرفی کانون های فرهنگی و انجمن های علمی دانشکده، اجرای مسابقه و اهدای جوایز به برندگان، از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در این مراسم، خانم دینا قرا زیبایی، تازه مسلمانی از کشور آلمان، سخنرانی کرد که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت و در فضایی صمیمی، دانشجویان سوالات خود را از وی پرسیدند و خانم دینا، پاسخ های آنان را داد.