برگزاری مراسم گرامیداشت و پاسداشت شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در دانشکده هدی

024

مراسم گرامیداشت و پاسداشت شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، با حضور کارمندان و جمعی از دانشجویان دانشکده هدی در نمازخانه برگزار شد.

در این مراسم، ابتدا کلیپی از حضور سردار شهید سلیمانی در جبهه های حق علیه باطل به نمایش درآمد و در ادامه حجت الاسلام والمسلمین صبوحی، استاد حوزه و دانشگاه به بیان رشادت ها و جایگاه والای شهید سردار سپهبد سلیمانی پرداخت.

در ادامه مراسم حجت الاسلام عبدلی با مداحی و مرثیه سرائی، با ایجاد حال و هوایی معنوی، حاضران را به فیض رساند.

لازم به ذکر است روز شنبه نیز واحد بسیج دانشجویی، با پخش مداحی و نواهای حماسی و نیز قرائت بیانیه بسیج، یاد و نام این شهید بزرگ را گرامی داشت. همچنین دانشجویان دلنوشته های خود با شهید سردار سپهبد سلیمانی را روی بنری حک کردند تا این عرض ارادت ها و دلتنگی ها  و دلنوشته ها به یادگار بماند.