برگزاری جشن خجسته میلاد یگانه بانوی دو عالم، کوثر قرآن، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر در دانشکده هدی

مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده هدی در گفتگو با واحد روابط عمومی، از برگزاری جشن میلاد بزرگ بانوی اسلام، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و فرزند بزرگوارش حضرت روح الله، ابراهیم زمان امام خمینی(ره) خبر داد.

خانم ونکی با اشاره به تقارن روز ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) در بهمن ماه و نیز تقارن با آغاز ترم جدید تحصیلی گفت:‌ با توجه به این تقارن خوش یمن، مراسم جشنی با حضور اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشکده در نمازخانه بعد از نماز ظهر و عصر برگزار می شود.

وی تصریح کرد: زمان برگزاری این برنامه شاد روز شنبه ۲۶ بهمن ساعت 12:30 تا 13:45 است و در این مراسم، ضمن مولودی خوانی، برنامه تئاتر طنز نیز خواهیم داشت و از بین بانوانی که نام زیبای فاطمه و زهرا دارند، قرعه کشی کرده و هدایایی به آنها اهدا می شود. در پایان نیز به مناسبت روز مادر و روز زن، از همکاران خانم در دانشکده هدی، تقدیر می شود.