جشن روز دانشجو در دانشکده هدی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، مراسم جشن روز دانشجو، با حضور رئیس، معاونان، کارمندان دانشکده و جمعی از دانشجویان از سوی مدیریت فرهنگی و دانشجویی دانشکده هدی، روز دوشنبه 18 آذرماه در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا(س) برگزار شد.

آغاز مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط خانم اعتمادی از دانشجویان دانشکده همراه بود. در ادامه گروه تواشیح تسنیم، که از اساتید و قاریان کشوری حرم مطهر حضرت معصومه(س) بودند، به اجرای برنامه پرداختند.

در این مراسم، رئیس دانشکده هدی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر انصاری، ضمن تبریک این روز به دانشجویان، در سخنانی با اشاره به حدیثی از امیرمومنان، حضرت علی(ع) در مورد اهمیت علم آموزی گفت: آن حضرت فرمودند: «العِلمُ سُلطانٌ، مَن وَجدَهُ صالَ بِهِ وَ مَن لَم يَجِدهُ صيلَ عَلَيه» یعنی علم قدرت است، اگر کسی به آن دست یافت، سلطان می شود و قدرت به دست می آورد. اما اگر کسی علم را بدست نیاورد، کسانی که علم را بدست بیاورند، بر او مسلط می شوند؛ این حدیث به زیبایی لزوم کسب علم و دانش را بیان می کند.

وی یکی از آفات علم آموزی در دوره کنونی را مدرک گرایی دانست و افزود: ‌در گذشته، به کسب سواد و دانش اهمیت بیشتری داده می شد، ولی در حال حاضر، جنبه کسب مدرک برای علم آموزان بیشتر شده و این موجب مغفول ماندن اصل کسب علم در مجامع علمی شده است.

دکتر انصاری همچنین از دانشجویان و کارمندان دانشکده قدردانی کرد.

در ادامه؛ برنامه صندلی داغ با حضور رئیس دانشکده برگزار شد و خانم اشراقی، مجری این بخش، از آقای دکتر انصاری سوالاتی راجع به سابقه تحصیلات و علایق ایشان به رشته روانشناسی و … پرسید.

اجرای تئاتر طنز و پخش کلیپ با موضوع چرایی و چگونگی 16 آذر، از دیگر برنامه ها بود.

در پایان نیز از رتبه های برترآموزشی تقدیر به عمل آمد و به نفرات برتر مسابقات فرهنگی، جوایزی اهدا شد.

همچنین، از دانشجویان حاضر در برنامه، پنج نفر به قید قرعه، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس را دریافت کردند و نیز شش نفر از دانشجویان که تا به حال توفیق تشرف به بارگاه نورانی حضرت ثامن الحجج(ع) را نداشتند، با مشارکت بانی خیر، کمک هزینه این سفر بدون قرعه کشی، به آنان اهدا شد.

در پایان ضمن پذیرایی، هدایایی از سوی مدیریت فرهنگی و دانشجویی دانشکده هدی به همه دانشجویان اهدا شد.