جلسه توجیهی گروه علوم تربیتی و مدیریت آموزشی با داوطلبان بین الملل دانشکده هدی

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، جلسه توجیهی داوطلبان بین الملل دانشکده هدی با حضور خانم زهره لطفی، کارشناس گروه علوم تربیتی این دانشکده، روز سه شنبه در مرکز زبان فارسی برگزار شد.

در این جلسه، خانم لطفی با بیان اینکه رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی، برای داوطلبان وجود دارد گفت: رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی ارشد، دارای چهارشاخه به نام های تکنولوژی آموزشی، مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، آموزش و پرورش کودکان با نیازهای ویژه و آموزش و پرورش کودکان پیش دبستانی و دبستان است که در دانشکده هدی، گرایش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی وجود دارد و داوطلبان  می توانند در مقطع ارشد در این رشته تحصیل کنند.

وی تصریح کرد: در مقطع کارشناسی؛ دانشجویان 140 واحد درسی می گذراند که 22 واحد آن عمومی است و باقی شامل دروس پایه و تخصصی می شود. در مقطع کارشناسی ارشد نیز دانشجویان ملزم به گذراندن 37 واحد درسی هستند که 11 واحد آن دروس اصلی و 22 واحد دروس تخصصی و 4 واحد اختصاص به پایان نامه دارد.

وی همچنین همه سرفصل ها و دروس این رشته را برای داوطلبان بیان کرد و به سوالات آنان پاسخ داد.

در این جلسه، خانم هدی معراج از دانشجویان بین الملل، به زبان انگلیسی مطالب را برای داوطلبان ترجمه کرد.