جلسه دفاع از طرح تفصیلی پایان نامه هفت نفر از دانشجویان رشته مدیریت آموزشی دانشکده هدی برگزارشد

جلسه دفاع از طرح تفصیلی پایان نامه هفت نفر از دانشجویان رشته مدیریت آموزشی دانشکده هدی، با حضور اعضای شورای تحصیلات تکمیلی گروه مدیریت آموزشی، روز پنجشنبه 24بهمن در دانشکده هدی برگزار شد.

در این جلسه که به همت معاونت آموزش و پژوهش برگزار شد، هریک از دانشجویان در قالب پاورپوینت، طرح های تفصیلی پایان نامه خود را ارائه کرده و توضیحاتی راجع به آن دادند.

در ادامه، اساتید شورای تحصیلات تکمیلی، نظر خود را راجع به طرح پیشنهادی گفته و اصلاحاتی را یادآور شدند. در پایان نیز اساتید راهنمای پایان نامه ها، دفاعیات خود از طرح دانشجویان را مطرح کردند.

این جلسه با حضور اساتید محترم جناب آقایان دکتر جعفریان یسار، ویسی، کاظمی، دنیادیده و خانم دکتر کردنژاد و خانم دکتر علی پور و کارشناس امور پژوهشی، خانم زنجانی و با حضور دانشجویان رشته مدیریت آموزشی؛ ورودی 97 و 98 عصر پنجشنبه برگزار شد.

شایان ذکر است که همه طرح های پیشنهادی، به شرط اعمال اصلاحاتی، مورد قبول شورا قرار گرفت.