جلسه دفاع از پایان نامه با موضوع بررسی تطبیقی نکاح و طلاق در فقه امامیه و مقایسه درقانون ایران و افغانستان برگزارمی شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، به همت معاونت آموزش و پژوهش، جلسه دفاع از پایان نامه با موضوع “بررسی تطبیقی نکاح و طلاق در فقه امامیه و مقایسه در قانون ایران و افغانستان” روز چهارشنبه 16 بهمن در ساعت 15:30 در اتاق جلسات دفاعیه برگزارمی شود.

این پایان نامه متعلق به خانم فاطمه مشایخی، از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد، رشته فقه و حقوق خانواده بوده که با راهنمایی آقای دکتر سیدعبدالمطلب احمدزاده آن را نوشته است. داوری این جلسه دفاعیه را آقای دکتر سیدمحسن سلطانی برعهده دارند.