ششمین جلسه شورای بین الملل با حضور دکتر سجادی، عضو پارلمان افغانستان

در این جلسه که اقایان دکتر وحدتی ریاست دانشکده هدی، دکتر عزیزاللهی معاون اموزشی، دکتر بدیعی معاون فرهنگی، دانشجویی و بین الملل، دکتر فخر روحانی از دانشگاه قم و آقای مطهری مسئول روابط عمومی و بین الملل موسسه جامعه الزهراء (س) حضور داشتند.

ابتدا دکتر وحدتی ریاست دانشگاه هدی ضمن خیر مقدم به مهمانان، وضعیت علمی آموزشی دانشگاه هدی را تشریح نموده و پیرامون مقاطع تحصیلی و رشته های موجود توضیحاتی ارائه دادند.

سپس دکتر عبدالقیوم سجادی عضو پارلمان کشور افغانستان و رئیس دانشگاه خاتم النبیین کابل به تشریح وضعیت مراکز علمی کشور افغانستان پرداختند و پیرامون شیوه جذب بیشتر دانشجو از کشور افغانستان بحث و گفتگو صورت گرفت.

در این جلسه حجه الاسلام و المسلمین سید عبداللطیف سجادی رئیس دانشکده فقه و حقوق دانشگاه خاتم النبیین افغانستان و دکتر اصغری رییس شعبه جاغوری دانشگاه خاتم النبیین به تشریح دیدگاه های خود در زمینه شرایط تحصیل دانشجویان در دانشکده هدی پرداختند.