داوطلبان بین الملل دانشکده هدی، با سرفصل ها و رشته های گروه فلسفه و کلام و روانشناسی آشنا شدند

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، در نشست توجیهی که صبح امروز، با حضور داوطلبان بین الملل، در مرکز زبان فارسی برگزارشد، در ابتدا، خانم اسماعیلی، مدیرگروه فلسفه، به معرفی رشته فلسفه در دو مقطع کارشناسی  و کارشناسی ارشد پرداخت.

وی ضمن اشاره به وجود رشته فلسفه و عرفان در مقطع کارشناسی در دانشکده هدی گفت: دانشجویان در این رشته، با مباحثی چون فلسفه اسلامی، عرفان اسلامی، کلام و فقه آشنا می شوند. برای تحصیل در مقطع کارشناسی، همه مباحث از پایه برای دانشجویان تدریس می شود و برای ورود به این رشته نیازی به گذراندن پیش نیاز نیست.

خانم اسماعیلی، داشتن ذهنی منطقی و استدالی را برای ورود به رشته فلسفه، مهم دانست ویادآور شد: برخی رشته ها، نیاز به حافظه قوی دارند، ولی رشته فلسفه نیاز به ذهنی استدالالی  که بتواند خوب استدالال کرده و نتیجه گیری کند. براین اساس است که خواندن فلسفه برای برخی آسان و برای برخی مشکل است.

وی همچنین به سرفصل های رشته فلسفه و عرفان اسلامی اشاره و تصریح کرد: در بخش فلسفه، از مباحثی چون وجود و هستی، عوالم مختلف، انسان و جایگاه او در هستی بحث می شود. در بخش عرفان اسلامی، دانشجویان با عرفان های غرب و شرق آشنا می شوند و در بخش کلام نیز مباحثی چون پیامبرشناسی، امام شناسی و معاد مطرح می شود. در این رشته، دانشجویان یک دوره مباحث فقهی نیز می گذرانند.

مدیرگروه فلسفه دانشکده هدی، تاکید کرد: اساتیدی که در این رشته تدریس دارند، دارای مدرک دکتری هستند و تحصیل در این رشته ذهن شما را تحلیلی  می کند و با مباحث دینی به گونه ای علمی آشنا می شوید.

وی تاکید کرد: در مقطع کارشناسی ارشد، رشته فلسفه و کلام اسلامی در دانشکده هدی وجود دارد که در این رشته، مباحثی چون مکاتب فلسفی، فلسفه غرب، زبان تخصصی و مسائل جدید کلامی بررسی می شود.

خانم اسماعیلی در ادامه رشته شیعه شناسی با گرایش کلام را  به دانشجویان معرفی کرد و افزود: دانشجویان از هر رشته ای می توانند به این رشته وارد شوند و طول تحصیل در این رشته یکسال است که دانشجویان بعد از تحصیل، می توانند پایان نامه خود را در کشورشان تکمیل کنند و به صورت ویدئوکنفرانس، جلسه دفاعیه را برگزار کنند.

وی سرفصل های رشته شیعه شناسی با گرایش کلام را شامل مفهوم و تاریخ پیدایش شیعه، آموزه های شیعه، امامت و ولایت، شبهه شناسی، شیعه در جهان اسلام و فرق شیعه و اهل سنت عنوان کرد و در ادامه به سوالات داوطلبان پاسخ داد.

همچنین در این جلسه، دانشجویان با سرفصل های رشته روانشناسی و مشاوره هم آشنا شدند.

خانم زهره لطفی، کارشناس گروه روانشناسی، به معرفی رشته های مشاوره و روانشناسی در مقطع کارشناسی و رشته روانشناسی مثبت گرا با رویکرد اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد پرداخت.

وی گفت: در رشته مشاوره، دانشجویان با مباحثی در زمینه علوم تربیتی، روانشناسی، جامعه شناسی، آموزه های اسلامی، آسیب شناسی اجتماعی، فلسفه، انسان شناسی‌، هنر و .. آشنا می شوند.

وی ضمن اشاره به ضرورت تحصیل در رشته مشاوره گفت: با توجه به وجود بحرانهایی مختلفی که در جوامع بوجود می آید، وجود مشاورانی کارآمد، می تواند به حل این بحران ها در کنار مردم کمک کند. رشته مشاوره نیز با توجه به کارایی که دارد، می تواند در زمان بروز مشکلات، راه حل ارائه دهد و افراد را از مشکل برهاند.

وی تعداد واحدهایی که دانشجویان باید در رشته مشاوره بگذراند را 136 واحد و در رشته روانشناسی، 138 واحد عنوان کرد و افزود:دروس رشته روانشناسی شامل مباحث مربوط به اجتماعی،‌ بالینی، تجربی، تحولی، سلامت، شخصیت، و…است.

وی تحصیل در رشته روانشناسی مثبت گرا با رویکرد اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد را برای همه داوطلبان امکان پذیر دانست و گفت: این رشته، شامل 32 واحد است که 4 واحد به پایان نامه اختصاص دارد.

دراین جلسه، خانم هدی معراج، از دانشجویان بین الملل، صحبت های کارشناسان را به زبان اردو برای حضار ترجمه می کرد.