درخشش دانشجوی دانشکده هدی در مسابقات جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی

مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده هدی، خبر از موفقیت خانم زینب باقری نژاد از دانشجویان دانشکده هدی و کسب مقام دومی مسابقات جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، وی ضمن اشاره به راه یابی پنج نفر از دانشجویان این دانشکده به مرحله کشوری سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویی، افزود: در این مسابقات، خانم ها نفیسه فاضل زاده، زینب باقری نژاد، حلیمه اکبری، فاطمه خانعلی و مهدیه نجفی موفق شدند به مرحله کشوری راه یابند.

وی تصریح کرد: در مرحله مسابقات کشوری، خانم زینب باقری نژاد از دانشجویان دانشکده هدی، موفق به کسب رتبه دومی در رشته حفظ ده جزء در بین دانشجویان کل کشور شد. ما نیز این موفقیت را به ایشان و مجموعه دانشکده هدی تبریک گفته و موفقیت روزافزونشان را از خدوند متعال خواستاریم.