دورهمی یلدایی با عنوان یلدای مهدوی با حضور شاعر کشوری در دانشکده هدی برگزارشد

دورهمی یلدایی با عنوان یلدای مهدوی با حضور مهمان ویژه شاعر کشوری، خانم اعظم سعادتمند؛ در نمازخانه دانشکده همراه با اقامه نماز ظهر و عصر روز شنبه 30آذراز سوی معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان قاری دانشکده آغاز شد. مجری برنامه ضمن خوش آمدگویی به مهمانان این برنامه به خواندن مطالب و اشعاری با مضمون یلدای مهدوی پرداخت.

پخش کلیپ یلدای مهدوی، پخش کلیپ شعرخوانی خانم اعظم سعادتمند نزد رهبر معظم انقلاب، شعرخوانی سرکار خانم اعظم سعادمند، تقاضای مجری از مهمان ویژه برنامه برای گرفتن فال حافظ و حافظ خوانی و اجرای مسابقه مشاعره از بین دانشجویان و اهداء جوایز برتر به برندگان مسابقه فرهنگی، از جمله برنامه های متنوع این دورهمی بود.

در انتها دانشجویان و مهمانان با پفیلا و تخمه پذیرایی شدند و همچنین با سفره شب یلدا عکس یادگاری گرفتند.