رئیس دانشکده هدی بر حضور پرشور در راهپیمایی 22بهمن تاکید کرد

رئیس دانشکده هدی در گفتگو با واحد روابط عمومی، با اشاره به فرارسیدن یوم الله 22بهمن گفت: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، آن‌هم در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب و امام (ره) و رهبری نظام است و به نوعی وظیفه شرعی و ملی ماست. ملت ایران در چهل و یکمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی بدون ترس و بدون توجه به توطئه‌های دشمنان خارجی نشان خواهند داد که از آرمان‌های انقلاب و اسلام کوتاه نخواهند آمد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر انصاری بر حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22بهمن، بویژه در شرایط کنونی تاکید کرد و اظهار داشت: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در شرایط منطقه ای و اوضاع سیاسی حال حاضر و با توجه به حوادثی که در منظقه پیش آمده،  از اهمیت خاصی برخوردار است و ضروری است با حضور هرچه باشکوه‌تر مردم در سراسر کشور برگزار شود. این حضور پیامی است به دشمنان و رقبای ما که با ایجاد فشار درصدد هستند کشور ما را در تنگناهای مختلف از جمله اقتصادی قرار دهند. باید فرمانبردار ولایت باشیم و حضور پرشور در راهپیمایی داشته باشیم.

وی با تاکید بر شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد:‌ همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند آینده مملکت و امنیت کشور، با حضور در انتخابات تامین و تثبیت می شود، لذا هرکسی که علاقمند به حفظ امنیت و اقتدار کشور است، باید در انتخابات شرکت کند، بویژه که دشمنان در منطقه حضور دارند و یکی از اهداف آنها تضعیف امنیت کشورمان است. لذا نباید به دشمن فرصت بدهیم تا به امنیت و تمامیت ارضی و دین و ناموس و امنیت ما جسارت کند.

رئیس دانشکده هدی یادآور شد: با شرکت در انتخابات نشان می دهیم که علاقمند به سرنوشت خود هستیم؛ درغیر این صورت، کسان دیگر سرنوشت ما را رقم خواهند زد که خواستار ذلت ما هستند ولی کورخواننده اند. مردم ما آگاه و بیدارند و وفادار به انقلاب و اجازه نمی دهند نقشه شوم دشمنان در این کشور عملی شود.

دکتر انصاری به نقش دانشجویان در حمایت از انقلاب و نظام اشاره کرد و گفت: دانشجویان، از ابتدای شکل گیری انقلاب موثر بوده و در تثبیت انقلاب نقش مهمی داشتند. اگر دانشجویان، پشتیبان انقلاب و اهداف نظام باشند، تاثیر زیادی در اقتدار کشور خواهند داشت. دشمنان نگاهی ویژه به دانشجویان دارند و می دانند که دانشجویان صاحب نظر و فکر و اندیشه اند. اگر دانشجویان در انتخابات و نیز راهپیمایی 22بهمن حضور فعال و پررنگ داشته باشند، تاثیر بسیاری در استواری و پشتیبانی از نظام در برابر دیدگان  همه دنیا خواهند داشت. دانشجویان باید بر نقش خود در حفظ امنیت و اقتدار نظام آگاه باشند.