فراخوان آثار فرهنگی هنری اربعین ویژه اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشکده هدی

به گزارش واحد روابط عمومی، مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده هدی، با اشاره به برگزاری این مسابقه گفت: این مسابقه در قالب شعر، داستان کوتاه، دلنوشته، سفرنامه، وبلاگ نویسی، کلیپ و عکس، ویژه اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشکده برگزار می شود.

وی محورهای فراخوان مسابقه را حضور ادیان، مذاهب و ملل مختلف در راهپیمایی اربعین حسینی، نقش تربیتی و معرفتی پیاده روی اربعین بر خانواده بویژه کودکان، حب الحسین(ع)؛ عامل اصلی وحدت بین انسانها، جلوه های خلوص، همدلی و ایثار در اربعین و جاماندگان حسینی عنوان کرد.

وی تصریح کرد: علاقمندان می توانند برای شرکت در مسابقه آثار خود را تا پایان آبان ماه به پست الکترونیکی farhangi@hmail.jz.ac.ir  ارسال کنند.

وی خاطرنشان کرد: همزمان با روز دانشجو، از برگزیدگان طی مراسمی با اهدای جوایزی نفیس، قدردانی می شود.

فراخوان آثار فرهنگی هنری اربعین