نشست “طرح چریکه چمران” همزمان با هفته کتاب برگزارشد

به گزارش روابط عمومی دانشکده هدی، اولین جلسه نقد کتاب با عنوان “طرح چریکه چمران” با هدف گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی، از سوی مدیریت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

در این نشست که همزمان با هفته کتاب و کتاب خوانی در نمازخانه دانشکده هدی و با حضور جمعی از دانشجویان برگزار شد، سرکار خانم بیگی، از پژوهشگران مقر کتاب، ضمن توضیح در خصوص طرح چریکه چمران، مجموعه کتابهای مربوط به این طرح، که به صورت بسته فرهنگی آماده شده، را به دانشجویان معرفی کرد.

بسته های فرهنگی طرح چریکه چمران، شامل کتابهایی بود که با تخفیف ویژه برای خرید دانشجویان در اختیارشان قرار گرفت.

شایان ذکر است همزمان با هفته کتاب، مدیریت فرهنگی و دانشجویی دانشکده هدی اقدام به برگزاری غرفه فروش کتاب با 30 درصد تخفیف نمود. همچنین در این غرفه، کتابها به صورت امانی نیز در اختیار دانشجویان علاقه مند قرار گرفت.