تمدید پذیرش دانشجو ویژه طلاب خواهر تا 31مرداد

تا 31/مرداد تمدید شد

پذیرش طلاب خواهر در دانشکده هدی وابسته به جامعه الزهرا سلام الله علیها در سال تحصیلی 99-98

دانشکده غیر انتفاعی – غیر دولتی هدی وابسته به جامعه الزهرا سلام الله علیها

با مجوز رسمی از سازمان سنجش آموزش کشور، از بین طلاب خواهر دارای مدرک سطح دو حوزه برای سال تحصیلی 99-98

در مقطع کارشناسی ارشد از طریق آزمون اختصاصی و مصاحبه دانشجو می پذیرد.

تبصره: دارندگان مدرک کارشناسی دانشگاهی با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل دروس حوزوی

مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

در صورت ضرورت می توانید با شماره 32925104-025 الی 6  داخلی 114-113-112 تماس حاصل فرمائید..

اطلاعیه 1: تغییر زمان برگزاری آزمون اختصاصی طلاب

به دلیل مصادف شدن آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده هدی ویژه طلاب با دهه اول ماه محرم و اعزام طلاب معزز

جهت تبلیغ، زمان برگزاری آزمون از روز جمعه 98/6/15 به روز جمعه 98/6/8 تغییر یافت.

اطلاعیه 2: دانشکده برای متقاضیان تحصیل در رشته های الهیاتی

( شیعه شناسی، فلسفه و کلام اسلامی، علوم قرآن و حدیث) تا 50% تخفیف شهریه و سایر رشته ها 20% لحاظ می نمائید.

الف) تقویم آزمون اختصاصی (روی تصویر کلیک نمائید.)

ب)رشته ها و مواد درسی آزمون(روی تصویر کلیک نمائید.)

ج) مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

تصویر کارت ملی

تصویر تمام صفحات شناسنامه

عکس پرسنلی 3*4

تصویر آخرین مدرک تحصیلی

د)هزینه ثبت نام:

500000 پانصد هزار ریال

دفترچه راهنمای آزمون اختصاصی

جهت دانلود دفترچه راهنمای آزمون اختصاصی کلیک نمائید.

در صورت بروز مشکل هنگام ورود به سامانه مطابق تصاویر ذیل اقدام نمائید.

14 دیدگاه

• دانشجویان عزیز این اطلاعیه فقط مخصوص خواهران طلبه است و ربطی به دانشجوها ندارد.ما باید از طریق کنکور وارد مقطع ارشد بشیم.چه این دانشگاه چه دانشگاه های دیگه.

زهرا یاراحمدی پاسخ
    • سلام
      پذیرش طلاب خواهر دارای مدرک سطح دو حوزه یا دانشجویان کارشناسی که دارای مدرک کارشناسی دانشگاهی با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل دروس حوزوی مجاز به شرکت در این آزمون هستند.

• سلام.خداقوت
    این اطلاعیه ارشد طلاب سطح۲ برای طلاب خواهر غیر ایرانی است؟برای ثبت نام اقدام کردم که میزنه طلاب غیر ایرانی🙄
    شرط سنی هم دارد؟ طلبه سطح ۲ با مدرک حوزه حدود۱۴سال پیش میتواند شرکت کند؟

• سلام
      نه، برای طلاب خواهر ایرانی هم می باشد.
      در هنگام ثبت نام قسمت های را انتخاب و تکمیل نمائید که مخصوص طلاب ایرانی تعریف شده است.
      نه دوست عزیز شرط سنی ندارد و تمامی طلبه های عزیز با مدرک سطح دو حوزه می توانند شرکت نمایند.

موفق باشید

• سلام .
    ببخشید هزینه ی دوره کارشناسی‌ارشد برای طلاب چقدر هست؟
    من مشغول تحصیل در سطح ۳جامعه الزهرا بصورت مجازی هستم.
    آیا میتونم توی آزمون ورودی دانشگاه هدی هم شرکت کنم؟

مهتاب پاسخ
    • سلام
      بله می تونید در دانشکده هدی هم شرکت نمائید . در مورد هزینه ها تماس بفرمائید واحد مالی دانشکده 025-32925104 الی6 واحد مالی
      موفق باشید

• سلام.
    منابع آزمون ارشد رشته روانشناسی اسلامی رو میشه واضح بزنین؟
    از قم باید تهیه بشه ؟
    محل آزمون ورودی قم هست؟
    برای تحصیل باید دانشگاه قم بریم ؟
    سپااااس از پاسخگویی🌹🌹🌹

• سلام.
    همسر بنده نزدیک به ۳ماه سابقه حضور در جبهه مقاومت سوریه داردولی به دلیل واضح نبودن اطلاعات در دفترچه، موقع ثبت نام سهمیه ایثارگری را در دفترچه اینترنتی تیک نزدم برای تصحیح این مورد راهی وجود دارد؟
    آیا نیاز به کد ۱۲ رقمی ایثارگری برای ثبت هست؟
    در صورتیکه بنده حقیر را راهنمایی بفرمایید بسیاااار سپااااسگزار میشوم.

زهرا پاسخ
  • با عرض سلام و تحیت. جهت ثبت نام در مقطع ارشد کارت ثبت نام را خریداری کردم. رسید پرداخت نیز به ایمیل بنده ارسال شد. منظور از کد سریال چیست که باید بعد پرداخت مبلغ ۵۰هزارتومان دریافت کنم؟برای شناسه ثبت نام و رمز در قسمت ثبت نام چه مواردی را باید ثبت کنم تا وارد صفحه ثبت نام شوم؟ بعد از خرید کارت هیچ پیامکی مبنی بر شناسه ثبت نام یا رمز دریافت نکردم. لطفا راهنمایی بفرمائید.

لیلا سلیمانی پاسخ
    • سلام
      شما وقتی کارت رو خریداری کردید شناسه ثبت نام و رمزی رو به شما نمایش می دهد که با اون ها می توانید به راحتی ثبت نام بفرمائید.

Author پاسخ
  • سلام.کلاسهای دانشگاه هدی درچه مکانی برگزار میشود؟آیادر شهرستانها شعبه دارید؟کلاسها حضوری هستند یا آنلاین؟

پورشایسته پاسخ
    • سلام
      کلاس ها در دانشکده هدی برگزار می گردد.
      کلاس ها حضوری برگزار می شود. خیر در شهرستان ها شعبه ندارد.

• با سلام و خسته نباشید
    یکی از منابع ارشد روانشناسی رو نتونستم پیدا کنم. میشه لطفاً راهنمایی کنید از کجا باید تهیه کنم.من الان ساکن استان گیلان هستم. تو کل استان گیلان یافت نشد، ناشران قم هم نداشت ، همین طور کتابفروشی جامعه الزهرا…؟
    در ضمن موقع ثبت نام محلی برای سهمیه ایثارگری پیدا نکردم تا مدارک را بفرستم. الان این مدارک رو باید به کجا و چجوری ارایه کنم؟
    بسیار سپاس از همکاری و راهنماییتون

سیده زهرا سنجری پاسخ
    • سلام
      دوست عزیز با دانشکده تماس بفرمائید و ازطریق واحد آموزش سوال خود را مطرح نمائید.