جلسات مجازی مشاوره

دانشکده هدی برگزار می کند

جلسات مجازی مشاوره

باسمه تعالی

ورود به دانشگاه و شروع دوره دانشجویی به خاطر تغییراتی که در عرصه زندگی به وجود می آورد، دانشجویان را با چالش هایی رو به رو می کند و ممکن است برای حل آن ها از راهنمایی دوستان، خانواده و اطرافیان استفاده کند، گرچه این راهنمایی ها ممکن است مفید واقع شود اما دریافت کمک تخصصی، مدیریت بهتر چالش های پیش رو را میسر می کند.

واحد مشاوره دانشکده هدی با هدف کمک های تخصصی، از سال 1397 فعالیت خود را آغاز کرده است. به دلیل شرایط خاص ناشی از همه گیری ویروس کرونا، مشاوره ها در فضای اسکای روم (به صورت صوتی یا تصویری )و یا حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی براساس جدول زیر  برگزار می شود. در صورت تمایل به مشاوره، جهت هماهنگی با شماره تماس  32925104 الی06 داخلی 119 خانم لطفی تماس حاصل فرمایید.

قابل ذکر است که دانشجویان دانشکده هدی و طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها از تخفیف 40 درصدی در هزینه مشاوره بهره مند می گردند.

نحوه مشاوره

روزهای مشاوره

حوزه درمانی

مشاور