برگزاری میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در بوستان نرگس

مدیریت فرهنگی دانشجویی

برگزاری میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در بوستان نرگس

به گزارش مدیریت فرهنگی-دانشجویی دانشکده هدی؛ جشن "دختران شهر کریمه " به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر، با همکاری جامعه الزهرا سلام الله علیها و خادمیاران آستان قدس ر ضوی، در روز 12 خردادماه ساعت 21 در بوستان نرگس برگزار گردید.
مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشکده هدی گفت: در این جشن، برنامه های متنوعی از جمله مولودی خوانی، مسابقه، سخنرانی، تکریم خانواده شهدای مدافع حرم و قرعه کشی سفر مشهد، برگزار گردید .
ونکی مدیر اجرایی این برنامه اذعان داشت: این جشن با استقبال چشمگیر و کم نظیر دختران و بانوان شهر قم روبه رو گردید و با توجه به استقبال شدید بانوان ، به نظر می رسد که می بایست مسئولین فرهنگی ، برنامه های شاد هدفمند و پرتکرار جهت افزایش روحیه و سلامت روان زنان و دختران شهر کریمه تدارک ببینند . وی اعلام آمادگی نمود تا با هم افزایی کلیه نهادهای مرتبط با زنان، مرا سم های ویژه بانوان در سطح شهر تکرار شود . در انتهای این جشن ، ضمن تکریم دختران شهدای مدافع حرم، قرعه کشی یک سفر مشهد مقدس، به لطف خادمیاران آستان قدس رضوی انجام شد.