نشست "راهکارهای ایجاد وحدت علمی در حوزه و دانشگاه از دیدگاه مقام معظم رهبری مد ظله العالی" برگزار شد.

وحدت حوزه و دانشگاه

نشست "راهکارهای ایجاد وحدت علمی در حوزه و دانشگاه از دیدگاه مقام معظم رهبری مد ظله العالی"  برگزار شد.

نشست مشترک دانشکده هدی و جامعه الزهرا سلام الله علیها با موضوع "راهکارهای ایجاد وحدت علمی در حوزه و دانشگاه از دیدگاه مقام معظم رهبری مد ظله العالی"

این نشست در روز شنبه مورخ 1400/9/27 در تالار پژوهشگاه جامعه الزهرا (س) با حضور جناب حجت الاسلام مصطفی رستمی ( رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها ) و سرکار خانم دکتر معصومه اسماعیلی ( عضو هیات علمی دانشکده هدی) برگزار شد .

در این نشست مهمانان به تبیین دیدگاه های مقام معظم رهبری  (مدظله العالی) در موضوع حوزه و دانشگاه پرداخته و راهکار های عملی ایشان را در این خصوص مورد بحث و بررسی قرار دادند.