در دانشکده هدی برگزار شد

گزارش مراسم روز دانشجو

در دانشکده هدی برگزار شد

امسال با وجود شیوع ویروس کرونا در کشور مراسم روز دانشجو رنگ و بوی دیگری داشت.
16 آذر مراسم روز دانشجو در دانشکده هدی با حضور دانشجویان و اساتید به صورت مجازی و بر خط برگزار شد.
در طلیعه مراسم، ریاست محترم دانشکده جناب حجت الاسلام دکتر انصاری سخنی صمیمانه با دانشجویان عزیز داشتند و  تاکید کردند در دوران محدودیت های کرونایی تلاش مسولین دانشکده، حفظ کیفیت آموزش و ادامه مسیر تعالی علم آموزی خواهد بود.
 برنامه بعدی، صندلی داغ بود که با حضور میهمان ویژه سر کار خانم دکتر آقا میر از  اساتید گروه روانشناسی بود که به سوالات متنوعی از دوران تحصیل پاسخ دادند و گفت و گویی از جنس تلاش و پشتکار در عرصه علم شکل گرفت.
در ادامه ،با پخش کلیپی ضمن گفت و گو با دو نفر از دانشجویان بین الملل تصاویری نیز از جمع های دانشجویی پخش شد که یادآور خاطرات روزهای خوش دانشجویی بود.
 " دانشجو نباید سیب زمینی باشد" عنوان کتاب مسابقه ی این مراسم بود.
در پایان مراسم هم شگفتانه ای به شکل قرعه کشی صورت گرفت و به 5 نفر از دانشجویان حاضر در برنامه آنلاین ،هدیه ای به مبلغ صد هزار تومان تقدیم گردید.

به امید روزهای خوشبختی و موفقیت برای همه شما دانشجویان عزیز