یکسان انگاری عفاف و حجاب چالشی برای توجیه حجاب

یکسان انگاری عفاف و حجاب چالشی برای توجیه حجاب

کرسی علمی ترویجی با عنوان " یکسان انگاری عفاف و حجاب چالشی برای توجیه حجاب "توسط  دانشکده هدی با همکاری مرکز پژوهشی مبنا در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد .

در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر شجریان (مدیر گروه نهادهای دینی مرکز پژوهشی مبنا )به ارائه مقاله خود در این زمینه   پرداخته و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین آقای دکتر بستان(عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ) به نقد و بررسی موضوع بیان شده پرداختند .

اساتید و نخبگان حاضر درجلسه ضمن بیان نظر خود نسبت به موضوع سوالاتی نیز از ارائه دهنده مقاله بیان کردند .

این جلسه با حضور مدیران جامعه الزهرا سلام الله علیها از جمله معاونت پژوهشی جامعه الزهرا خانم دکتر حقانی و همچنین خانم ضرابی مشاور عالی مدیریت جامعه الزهرا و صاحب نظران حوزه و دانشگاه در تاریخ  چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۰ برگزار شد .